Posted in Nezařazené

RESTAURACE PIANO NOBILE SI LETOS ODNESLA ČTVRTÉ MÍSTO V MAUREROVĚ VÝBĚRU!

RESTAURACE PIANO NOBILE SI LETOS ODNESLA ČTVRTÉ MÍSTO V MAUREROVĚ VÝBĚRU! Zveřejněno 9. 12. 2016

Hlasování pro XXI. vydání Maurerova výběru Grand Restaurant pro rok 2017 je u konce. Restaurace Piano Nobile je ČTVRTÁ v hodnocení TOP 10 absolutně v konkurenci 936 českých restaurací. Oproti loňskému roku se posunula o jednu příčku výše z pátého místa. Hodnotitelé dali vyšší známky pokrmům a servisu. Výsledky hodnocení byly zveřejněny ve čtvrtek 1. prosince 2016. Piano Nobile bude tak opět součástí Grand Restaurant Festivalu. Ani letos nechyběl při slavnostním vyhlášení v Míčovně na Pražském hradě za svůj kuchařský tým šéfkuchař restaurace Piano Nobile, Honza Štěrba, který patří k Chateau Mcely již od samého počátku, tedy letos přesně 10 let.

restaurace-piano-nobile

„Gastronauté“ mohou rezervovat zvýhodněný pobytový Mňam balíček, který kromě jiného obsahuje i tříchodové degustační festivalové menu. Grand restaurant festival bude probíhat v termínu od 15. 1. do 28. 2. 2017. Tento VIII. ročník proběhne pod mottem „Baroko na talíři“. Po celou dobu budou moci hosté ochutnat zvýhodněné degustační menu inspirované lokálními surovinami, kreativitou a barokem. V Piano Nobile bude menu vypadat takto:
Amuse Bouche – Espuma z karamelizované červené cibule s kozím sýrem. Předkrm Losos „Label rouge“ Po domácku uzený · Zmrzlina z řapíkatého celeru. Hlavní chod Kachní prso Petrželové pyré · Pečené ořechy · Omáčka z kávové tequilly a dezert Borovicový krém Citronová kůra · Devět let marinované ovoce.

kolaz

To jistě zní mimořádně lákavě a jistě by takový dárek našel své místo i pod vánočním stromkem jako pozvání do Nového roku 2017, který bude jistě plný dobré chuti.

libansky-pstruh-s-domacimi-sepiovymi-testovinami-a-susenymi-rajcaty-s-majorankou

Foto: Archiv firem